Четирима афганистанци и двама българи остават на лечение в бургаската

...
Четирима афганистанци и двама българи остават на лечение в бургаската
Коментари Харесай

Шестима остават за лечение в болница след катастрофата край Резово

Четирима афганистанци и двама българи остават на лекуване в бургаската държавна болница след тежката злополука с боен камион край Резово. Състоянието на потърпевшите е устойчиво.

" Един афганистански жител е признат във Второ хирургично поделение с травма на гръден панер, трима са приети в болница в неврохирургията с контузии на гръбначния дирек. И двамата български жители, които са военни, са приети в болница в неврохирургията с мозъчно разтърсване и контузия на гръдния панер, те са на 42 и 23-годишна възраст. Няма заплаха за живота им, контактни са ", съобщи в " Денят стартира " доктор Светослав Тодоров, заместник-директор на държавната болница в Бургас.

Предстои да бъдат изписани в околните дни след спомагателни проучвания. Очакват се резултатите от тестванията за алкохол и опиати.

След случая в болничното заведение са докарани двама български и 15 афганистански жители. Подробности към злополуката към момента не са ясни.

По информация на военните не става въпрос за техническа щета.

35 чужденци бяха хванати покрай турската граница от взаимен патрул на " Гранична полиция " и военните. Те е трябвало да бъдат превозени до Малко Търново, само че катастрофират. Освен 17-те потърпевши, настанени в държавната болница в Бургас, останалите са приети в болница в няколко частни лечебни заведения в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР