Четирикратният участник в Мача на звездите Коул Хамълс направи това,

...
Четирикратният участник в Мача на звездите Коул Хамълс направи това,
Коментари Харесай

Хамълс оправда очакванията в дебюта за Чикаго Къбс

Четирикратният участник в Мача на звездите Коул Хамълс направи това, което се очакваше от него в дебюта за новия му клуб от МЛБ – изведе Чикаго Къбс до победа. 34-годишният питчер хвърля 5 ининга в гостуването против Питсбърг Пайрътс и позволи единствено 1 точка (0 ER) при безапелационния триумф с 9:2 късно нощес.

Опитният левичар бе притеглен предишния петък от Тексас Рейнджърс, където прекара последните 3 години. С униформата на " рейнджърите " ветеранът реализира 38 победи и 21 загуби в Американската лига, в това число 5 триумфа и 9 провали от началото на 2018 година Преди това Хамълс игра съвсем 10 сезона в Националната лига за Филаделфия Филис, с който стана първенец през 2008 година и бе разгласен за MVP в Световните серии.



При завръщането си в " остарялата школа " Коул Хамълс (W 1-0) показва всички мощни оръжия от своя боеприпас – и бърза топка, и чейнджъп, и кърв. Новият ас в ротацията на " мечетата " разреши единствено 3 шлагера и 2 бази за боли на " пиратите " и направи 9 страйкаута.

" Искаше ми се да съумея да печеля мача за новия си тим и момчетата тук – призна питчерът. – Те играят необикновен бейзбол през целия сезон и на мен ми се искаше просто да се впиша в общата картина. А това, че момчетата съумяха да вкарат толкоз точки рано-рано, единствено улесни моята работа. "



Чикаго дръпна с 4:0 още в 1-вия ининг с помощта на филдърс чойс, две неточности в отбраната на Питсбърг и шлагер в инфилда с RBI за Кайл Шуарбър против стартера Ник Кингам (L 5-6). В затварянето на частта домакините върнаха една точка при индивидуален шлагер на Франсиско Сервели, само че във 2-рия гостите към този момент водеха с 6:1 след две разходки при цялостни бази – на Йън Хап и Уилсон Контрерас.

Резултатът набъбна до 9:1, откакто Антъни Ризо прибра Контрерас с навън по земя в 6-ия ининг, а самият Контрерас изстреля двоен хоумрън в 8-ия. В долната част на предпоследния ининг бе завършена крайната разлика при филдърс чойс.



Питсбърг Пайрътс - Чикаго Къбс 2:9
ст. " PNC Парк "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
ЧИКАГО КЪБС
4
2
0
0
0
1
0
2
0
9
15
3
ПИТСБЪРГ
1
0
0
0
0
0
0
1
0
2
7
2

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 1 АВГУСТ:

Американска лига

Ню Йорк Янкис - Балтимор Ориолс 5:7
Минесота Туинс - Кливланд Индиънс 0:2
Оукланд Атлетикс - Торонто Блу Джейс 8:3
Сиатъл Маринърс - Хюстън Астрос 3:8
Тампа Бей Рейс - Лос Анджелис Ейнджълс 7:2
Чикаго Уайт Сокс - Канзас Сити Роялс 5:10

Национална лига

Вашингтон Нешънълс - Ню Йорк Метс 5:3
Сейнт Луис Кардиналс - Колорадо Рокис 6:3
Лос Анджелис Доджърс - Милуоки Бруърс 6:4 (10 ининга)
Атланта Брейвс - Маями Марлинс отсрочен

Интерлига

Детройт Тайгърс - Синсинати Редс 7:4

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР