Четирикратният шампион в рали кроса Румен Киров и Диман Георгиев

...
Четирикратният шампион в рали кроса Румен Киров и Диман Георгиев
Коментари Харесай

Зам.-кметът на Монтана Диман Георгиев се пуска в рали кроса на писта Дракон

Четирикратният първенец в рали кроса Румен Киров и Диман Георгиев от АСК "Старт М " /Криводол/ ще вземат присъединяване в 1-ия кръг на затворен маршрут на писта „ Дракон”, край пловдивското село Калояново. Състезанието е събота и неделя. "Субару "-то на Киров е готово за турнирните кръгове в клас „ Макси”.
"Знам, че почитателите чакат дълго време това съревнование. В нашия тим има нов играч. Топ водачите ще са на надпреварата ".
За Диман Георгиев, който е заместител кмет на община Монтана надпреварата на писта „ Дракон” ще е дебютно. Той също ще кара със "Субару ".
"Опит имам на улицата с домашната кола. Ще изградя обаче. Страх има, несъмнено. Трябва да се надигнем против него, с цел да го преодолеем ", съобщи Георгиев.
"Спокойствието е най-важно. Състезанието е тежко, колите са мощни, би трябвало човек да се движи с ум ", даде скъпи препоръки на сътрудника си Румен Киров.
В клас „ Макси” поръчка са дали още: Костадин Маршавелов, Камен Василев, Пламен Камбуров, Александър Кръстев, Илия Царски, Христо Георгиев и монтанският водач Светослав Манастирски, който ще се състезава за АСК "Автоцар Рейсинг Сервиз " на Царски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР