Четирикратният шампион в Обиколката на Франция Крис Фрум е претърпял

...
Четирикратният шампион в Обиколката на Франция Крис Фрум е претърпял
Коментари Харесай

Фрум е в интензивното отделение след първи операции

Четирикратният първенец в Обиколката на Франция Крис Фрум е претърпял първи интервенции и е в интензивното поделение на Университетската болница в Сент Етиен в не доста положително положение, съобщи за ББС шефът на клубния ми отбор ИНЕОС Дейв Брайлсфорд.

34-годишният Фрум падна по време на подготовка преди четвъртия стадий от Критериум дю Дофине, само че първичната информация бе много лимитирана. Сега Брайлсфорд разкри, че Фрум е получил голям брой фрактури след преден удар в стена с 54 километра в час. Катастрофата се е случила, откакто британецът е опитал да си издуха носа в скоростен сектор, само че е изгубил надзор над велосипеда си поради мощен ентусиазъм на вятър.

Chris Froome is in intensive care and "not in great shape " after suffering serious multiple fractures in a high-speed crash yesterday.

More details https://t.co/u4jdCf7pIA pic.twitter.com/JQ1Kbpa7ZW
— BBC Sport (@BBCSport) June 13, 2019
"Той към този момент бе опериран и към този момент сме сигурни, че е в първата фаза към възобновяване си. Оттук нататък започваме да следим обстановката, само че тя към момента е разрастваща се и е притеснителна. Крис не е в добра форма. Има рухвания и неприятни рухвания и това несъмнено е неприятно рухване. "

Фрум, който завоюва "Тур дьо Франс " през 2013, 2015, 2016 и 2017 година, ще пропусне най-голямото колоездачно положение, а евентуално и останалите стартове най-малко до края на годината. Тазгодишното издание на Обиколката на Франция ще стартира на 6 юли от белгийската столица Брюксел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР