Четирикратният шампион на К-1 в тежка категория Семи Шилт изрази

...
Четирикратният шампион на К-1 в тежка категория Семи Шилт изрази
Коментари Харесай

Семи Шилт за SENSHI 5: Беше страхотна вечер

Четирикратният първенец на К-1 в тежка категория Семи Шилт изрази пред Boec.bg задоволството си от петото издание на елитната бойна верига SENSHI.

Майсторът на карате киокушин и кикбокс посети морската ни столица освен, с цел да взе участие като основен треньор в интернационалния семинар на KWU International Professional League, само че и с цел да бъде рефер и коментатор на борбите от SENSHI 5.

Ето какво показа той за тях:

" Беше страхотна вечер за публиката. Имаше доста положителни борби. Те бяха добре селектирани и съперниците бяха добре подбрани. "

Шилт бе запитан дали е имало войник, който му е направил най-голямо усещане и той отговори със следното:

" Да, боецът който завоюва премията за най-техничен играч. Той се оправи доста добре и мисля, че другият път може да търси нокаута повече ", съобщи снажният холандец, като визираше капитана на националния ни тим по кикбокс - Атанас Божилов. Родният войник отбрани международната си купа на WAKO PRO с единомислещо съдийско решение против португалския кикбоксьор Адолфо Барао.

Хегемонът в тежката категория на К-1 от близкото минало добави, че на драго сърце би се върнал в България за още едно събитие на SENSHI. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР