Четирикратният носител на Грами Майкъл Бубле ще пристигне за първи

...
Четирикратният носител на Грами Майкъл Бубле ще пристигне за първи
Коментари Харесай

Майкъл Бубле идва за първи концерт в България

Четирикратният притежател на Грами Майкъл Бубле ще дойде за първи път в България, с цел да даде звук за ария пред почитателите си в най-голямата зала у нас Арена Армеец. Изпълнителят на When I Fall In Love ще започва международното си турне още при започване на годината, като първо ще е серия от 27 концерта в Америка. Шоуто му у нас ще се организира на 14 септември.

Билетите влизат в продажба в края на идната седмица (23 ноември), а членовете на фенклуба на Бубле ще могат да се снабдят с пропуски за грандиозния концерт два дни по-рано.

Световното турне е в поддръжка на последния диск на артиста – Love, който е към този момент на пазара. За него Бубле споделя, че е най-хубавият план, който е записвал до момента. Нарича го идеалният албум, което породи клюки, че 43-годишната звезда се отдръпва от сцената.

Само дни по-късно Бубле опроверга Daily Mail, които бяха разгласили „ изявление “ с него за края на кариерата му. „ Просто забележете кой е източникът. Само това споделям на хората, които идват при мен със същия въпрос. Разбира се, че няма да се отдръпвам. Трябват ми парите! “, намигна тогава канадецът.

Припомняме, че преди две години огромният му наследник Ноа, който в този момент е на 5, се разболя от рак. Това е и повода Бубле да се завърне на сцената този август след дълго неявяване. Музикантът съобщи, че претърпяното е трансформирало метода, по който възприема живота, и желае да се концентрира върху фамилията си - брачната половинка си Луизиана Лопилато, Ноа и двете им други деца, двегодишния Елайъс и двумесечната Вида.

"Ще прозвучи като странна причина да запиша този албум, само че една заран се разсъниха и видях новинарското заглавие „ 13 индивида бяха убити “. Помислих си, че хората сме доста разединени и уплашени. Дори природата е отвън надзор. Тогава си помислих за всичко, през което преминахме дружно със фамилията ми, и за това, че в действителност имаме потребност от мир. Исках да основа нещо красиво и положително, както поради себе си, по този начин и поради хората по света ", разяснява Бубле във връзка стартирането на Love на пазара пред The Times.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР