Четирикратният носител на Грами - Кийт Ърбан, и световната музикална

...
Четирикратният носител на Грами - Кийт Ърбан, и световната музикална
Коментари Харесай

Кийт Ърбан и Пинк с първи дует

Четирикратният притежател на Грами - Кийт Ърбан, и международната музикална икона Пинк показват първия си дует - " One Too Many ", който е включен в идния нов албум на Ърбан - THE SPEED OF NOW Part 1, който излиза през днешния ден.

" One Too Many " е едно от най-дълго чаканите музикални събития на годината. То сплотява двама от най-успешните и уважавани международни актьори с непостижим гений и нестихваща обич към музиката.
 Кийт Ърбан и Пинк с първи дует (ВИДЕО)
" Винаги съм обожавал гласа на Пинк ", споделя Ърбан. " Артистичността и многопластовото ѝ умеене да твори, в композиция с подарения ѝ от Бог гений, я прави един от най-великите гласове на нашето време. "

С прелестен соул-поп привкус песента " One Too Many " още в началото е основана за дует и Ърбан не си е представял някой различен, който да я извърши дружно с него. Но от изолацията поради Covid-19 произлизат някои провокации. Ърбан и Пинк освен са принудени да записват партиите си поотделно, само че се намират и в противоположни елементи на света - Пинк е в Лос Анджелис, а Ърбан - в Сидни, до момента в който снимат музикалното видео към One Too Many.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР