Четиридесет и третото заседание на Общински съвет – Ловеч, е

...
Четиридесет и третото заседание на Общински съвет – Ловеч, е
Коментари Харесай

Четиридесет и третото заседание на Общински съвет – Ловеч, на 13 септември е със седем точки 

Четиридесет и третото съвещание на Общински съвет – Ловеч, е планувано за 13 септември  /вторник/ 2022 година от 17,00 ч. в  заседателната зала на Община Ловеч. Това излиза наяве от поканата до общинските съветници, подписана от Росица Маринова, За ръководител на Общински съвет-Ловеч, според съобщение с вх. № 90/30.08.2022 година

Проекто-дневният ред включва седем точки:

1. Изключения от минималния брой на учениците, под минималния брой в паралелка, според Приложение № 7, към член 53 от Наредба за финансирането на институциите в системата на предучилищното и учебното обучение, в паралелки на СУ „ Св. Климент Охридски “, гр. Ловеч.

2. Изключения от минималния брой на учениците, под минималния брой в паралелка, според Приложение № 7, към член 53 от Наредба за финансирането на институциите в системата на предучилищното и учебното обучение, в паралелки на ОУ „ Св. св. Кирил и Методий “, с. Александрово, общ. Ловеч.

3. Изключения от минималния брой на учениците, под минималния брой в паралелка, според Приложение № 7, към член 53 от Наредба за финансирането на институциите в системата на предучилищното и учебното обучение, в една паралелка на ОУ „ Панайот Пипков “, гр. Ловеч.

4. Изключения от минималния брой на учениците, под минималния брой в паралелка, според Приложение № 7, към член 53 от Наредба за финансирането на институциите в системата на предучилищното и учебното обучение, в паралелки на СУ „ Тодор Кирков “, гр. Ловеч.

5. Отчета  на бюджета на Община Ловеч за 2021 година.

6. Определяне на главните месечни работни заплати на кмета на Община Ловеч и кметовете на кметства в Община Ловеч.

       7. Предложение за преустановяване на контракт със „ Сдружение цивилен начинания “, гр. Ловеч.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР