Четиричленното семейство Хинкови излита с частния си самолет от площадката

...
Четиричленното семейство Хинкови излита с частния си самолет от площадката
Коментари Харесай

Проговори Бизнесменът Хинков, Който Е Пилотирал Скандалния Частен Самолет!

Четиричленното семейство Хинкови излетява с частния си аероплан от площадката в село Драгановци. На борда е и приятелят на щерка им, а във въздуха - градоносни облаци.

За да стигнат до Гърция би трябвало да минат през гранична полиция, каквато има единствено на интернационалните летища. Затова първо кацат в София. Посреща ги рамп сътрудник и ги съпровожда до терминала. През инспекция обаче минава единствено водачът.

Мирослав Хинков изясни, че нормално минават през летището в Горна Оряховица, само че този път е имал работа в София и са решили да тръгнат оттова. Каза, че са му ревизирали даже паспорта, в случай, че идва от България.

Разделил се е с останалите пасажери, защото е имал работа за извършване, а брачната половинка му, която също е авиатор, е останала да следи по какъв начин зареждат самолета с гориво.

Мъжът сподели, че изпитва виновност за това, че не е попитал пасажерите дали са тествани.

Според него службите по-скоро би трябвало да бъдат похвалени, тъй като те са отреагирали доста бързо и при кацане в Гърция те незабавно са ги ревизирали и са им създали копия на паспортите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР