Четири зрелостнички, завършили с отличие, бяха наградени днес в Сливен.

...
Четири зрелостнички, завършили с отличие, бяха наградени днес в Сливен.
Коментари Харесай

Четири зрелостнички, завършили с отличие, бяха наградени днес в Сливен

Четири зрелостнички, приключили с отличие, бяха наградени през днешния ден в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на общината, където кметът Стефан Радев е приел отличничките и ги е поздравил за сполучливото привършване на гимназиалния стадий и високите резултати.

Наградени са Ванина Вълкова, ученичка от ППМГ "Добри Чинтулов "-Сливен, която има триумф отличен 6.00 по всички образователни предмети, вписани в дипломата за приблизително обучение.

През образователната 2019/2020 година тя е положила три държавни зрелостни изпита, на които има цялостен отличен триумф. Ванесса Терзиева, ученичка от ПГПЗ "Захарий Стоянов "-Сливен има триумф отличен 6.00 по всички образователни предмети, вписани в дипломата за приблизително обучение. Ралица Жекова, ученичка от ППМГ "Добри Чинтулов "-Сливен, приключва с отличен триумф по всички образователни предмети, вписани в дипломата за приблизително обучение и е с изявени качества в региона на науката.

Кристиана Кънева, ученичка от Националната художествена гимназия "Димитър Добрович "-Сливен със компетентност "Иконопис " е приключила с отличен триумф и има редица оценки от изяви на районно, национално и интернационално ниво.

Всяка от тях е получила сребърна възпоменателна монета "Старият бряст ", енциклопедия и пъстър албум с най-емблематичните за Сливен места.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР