ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕПоследните дни на ледения човек ЙоциТака нареченият Йоци

...
ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕПоследните дни на ледения човек ЙоциТака нареченият Йоци
Коментари Харесай

4+1 | За последните дни на ледения човек Йоци, за драконовото нашествие в Кале и още

ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Последните дни на ледения човек Йоци
Така нареченият Йоци умира от стрела в гърба във висок алпийски проход преди 5300 години. Ледовете обаче обгръщат тялото му и го мумифицират. Открит от алпинисти през 1991 година, Йоци продължава да впечатлява археолозите. По кожата му има над 60 татуйровки, а неотдавна учените откриха изгубения му корем в ледовете на прохода. Малко по малко учените образуват историята на последните дни на убития преди пет хилядолетия човек. Прочетете тук, с цел да научите повече.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Дракон наближава Кале
През идващите три дни артисти от френската театрална компания La Machine ще ескортират фигура на змей, висока 10 метра, през френския град Кале. Огнедишащият, изработен от метал и дървесина " змей от калай " ще бъде воин в интерактивна пиеса, в която змей излиза от морето и посещава Кале. След края на тридневното зрелище, драконът ще остане в Кале като нова локална забележителност. Можете да разгледате фотоси на приказното страшилище тук.

Делхи се трансформира в газова камера
Поради горенето на посеви в прилежащи щати, Делхи се трансформира в газова камера, като по-рано тази седмица стана градът с най-мръсния въздух в света (въпреки че за няколко часа София също беше в първите 10). Сега обществените учебни заведения в Делхи ще раздадат над 5 млн. маски за дишане на децата, а всички градежи в столицата са краткотрайно прекъснати. За злощастие на празнуващите последните дни на Дивали (индийският празник на светлината), фойерверките също са краткотрайно неразрешени. Прочетете повече тук.

DeepMind се захваща със Starcraft II
AI планът на Alphabet, компанията-майка на Гугъл, към този момент е овладял шаха, таблата и го. Сега обаче се захваща със Starcraft II, научнофантастична тактика с трилиони вероятни комбинации. Миналия януари професионален Starcraft II състезател съумя да победи DeepMind и да означи победа за човечеството. Войната обаче към този момент е изгубена - от този момент AI на Гугъл е станал още по-добър и към този момент печели 99.8% от игрите си против най-хубавите играчи в рейтинговата система на Starcraft II. Прочетете повече тук.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Купувам, значи съм
Хората се самоопределят благодарение на марките, които носят. Ако облечеш марката на групата, е доста по-лесно да бъдеш признат от нея. Компаниите знаят това и вършат всичко допустимо да котират марките си като част от културата на спортистите, музикантите, театралните среди и други Точно като да си купиш спортен екип с три ленти, с цел да си паснеш по-добре с избрани хора в квартала. Можете да слушате за психическата нужда на марките тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР