ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕКак YouTube навлиза в политикатаНе е тайна, че

...
ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕКак YouTube навлиза в политикатаНе е тайна, че
Коментари Харесай

4+1 | Как YouTube влиза в политиката, за противоречието в сърцето на китайската политика и още

ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Как YouTube навлиза в политиката

Не е загадка, че с цел да успееш в модерната политика, би трябвало да имаш добра тактика за обществените медии. Наблюдаваме и друго събитие обаче - сполучливи създатели от YouTube се трансформират в политици, последно в изборите за Европейския парламент. Прочетете повече тук.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики. Противоречието в сърцето на китайската политика
В сърцето на китайската политика се крие безспорен абсурд - капиталистическа, материалистична, страна с екстравагантни милиардери се ръководи от партия, която твърди, че е комунистическа и ползва социализма. Същата тази партия към този момент сполучливо се оправя, от време на време с договаряния, от време на време посредством принуда със напълно същинското нео-маоистко придвижване в страната. Прочетете повече тук.

Какво е изкуственият разсъдък?
Медиите непрестанно приказват за изкуствен интелект за щяло и нещяло и постоянно объркват дефинициите. MIT Тechnology Review оказва помощ с комфортна графика защо е и какво не е AI. Ако желаете да научите повече за машинното и дълбокото учене, прочетете повече тук.

Как се мести " Мона Лиза "?
" Мона Лиза " не е местена от залата й в Лувъра през последните 14 години. Въпросната зала е най-посещаваното място в музея обаче и се нуждае от ремонт. Трудно ли е да бъде преместена най-известната картина в света от една стая в друга? Накратко казано - да. За да разберете процедурите зад миниекскурзията на " Мона Лиза ", прочетете повече тук.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Как гласовете ни оформят като персона
Всички откриваме в даден миг, че останалите хора изобщо не чуват гласовете ни по този начин, както ние ги чуваме в главите си, до момента в който приказваме. Самите ни гласове са един от основните фактори, които образуват личната ни концепция за нас самите. Какво ще значи тогава умеенето да си генерираме лични неповторими цифрови гласове в близкото бъдеще? Слушайте повече тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР