Четири улици в квартал Захарна фабрика в район Северен бяха

...
Четири улици в квартал Захарна фабрика в район Северен бяха
Коментари Харесай

Ремонтираха основно четири улици в пловдивския район Северен

Четири улици в квартал " Захарна фабрика " в регион " Северен " бяха публично открити след реорганизация през днешния ден от кмета на Пловдив Иван Тотев и кметът на региона Ральо Ралев. Улиците " Тинтява ", " Щастие ", " Ястреб " и " Синчец " са с изцяло нов асфалт, като ремонтът им е коствал 40 000 лв. .
Средствата са част от отпуснатите с решение на общинския съвет в града 100 000 лв. на регион " Северен " за поправки на пътната инфраструктура. По думите на районния кмет Ральо Ралев, реконструкцията включва фрезоване на остарялата асфалтова настилка, полагане на основа на местата, където е належащо и преасфалтиране с компактен асфалт с дебелина 6 сантиметра. Общата площ е към 1000 квадратни метра. Четирите улички не попадат в реализацията на плана „ Воден цикъл “, където общо 73 пътни артерии в регион „ Северен “ ще бъдат преасфалтирани поради замяна на ВиК мрежата. Именно поради това, те са ремонтирани през тази година.
" В момента се работи и по построяването на нов паркинг на бул. „ България “ от номер 51 до 55, откакто предходната година там беше изработен един за 17 автомобила, тази година ще бъдат общо – два, а следващата година следва четвърти ", добави кметът на " Северен ". В проектите на районната администрация влиза до края на годината и откриването на паркинга на улица „ Победа “, който от 50 места заради голямото предпочитание на хората се усилва до 85, като 10 от тях ще бъдат предоставени на Оперативна програма „ Паркиране и репатриране “ за служебни паркоместа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР