Четири тела с огнестрелни рани са открити в дома на

...
Четири тела с огнестрелни рани са открити в дома на
Коментари Харесай

Медия от ЮАР: Четири тела с огнестрелни рани са открити в дома на Красимир Каменов – Къро

Четири тела с огнестрелни рани са открити в дома на Красимир Каменов – Къро в ЮАР, заяви локалната медиа Timeslive. Според изданието всеобщата пукотевица е осъществена тази заран в влиятелното предградие на Кейптаун Констанция.
Прочетете още
 „ Около 8.20 сутринта бяха открити телата на две дами и двама мъже на възраст сред 40 и 50 години с огнестрелни рани. Смята се, че жертвите са от български генезис “, сподели представителят на полицията в провинцията полковник Андре Траут. 

„ Полицията беше извикана на мястото на престъплението, откакто са открити труповете. Мотивите за убийствата към момента не са открити, като детективите работят интензивно в търсене на улики ”, оповестяват локалните управляващи.

По първична информация при офанзива на къщата са починали Красимир Каменов – Къро, брачната половинка му, икономката и защитата му. 

По информация на Нова телевизия децата му са били на учебно заведение и са живи и здрави

Бизнесменът Красимир Каменов, по прякор Къро, беше разгласен за търсене с алена бюлетина на Интерпол по искане на българските управляващи. Каменов се търси по съмнения за опасност за ликвидиране, изнудване и ликвидиране.

Той е обвинен в подбудителството на някогашния служител на реда Любомир Иванов, който беше убит в столичния квартал „ Лозенец “ предходната година.

Коментар за убийството направиха от българското посолството в Република Южна Африка, като към този момент публична информация от Външно няма.

" Предоставили сме цялата налична информация, която имаме за Красимир Каменов, на българското външно министерство, нямаме право да разясняваме повече по случая ", обявиха от посолството.

Коментар за убийството направи и основният прокурор Иван Гешев:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР