Четири проекта за промени в постоянни парламентарни комисии ще разгледат

...
Четири проекта за промени в постоянни парламентарни комисии ще разгледат
Коментари Харесай

Промени в четири парламентарни комисии

Четири плана за промени в непрекъснати парламентарни комисии ще прегледат депутатите, съгласно проектопрограмата за работа през седмицата на Народното събрание ( НС), оповестена на страницата му.

По предложение на Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по, зам.-председател на ПГ на ГЕРБ-, Маноил Манев от парламентарната група би трябвало да оглави комисията по вътрешна сигурност. Досега той беше неин заместник-председател. Така Манев ще смени досегашния ръководител Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,, която предходната седмица се закле като парламентарен арбитър. 

Предлага се още и – ГЕРБ-, да станат зам.-председатели.

С различен план се планува Милена Димова (ГЕРБ-СДС) да стане член на Комисията по правни въпроси. С друго решение тя би трябвало да бъде освободена от комисията по въпросите на Европейския съюз.

От ГЕРБ- оферират също и Драгомир Драганов да станат членове на Комисията по околната среда и водите.

В седмичната стратегия са също първите четения на промени в Закона за енергетиката, импортирани от Драгомир Стойнев  Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е икономист, ученик на и, „ за България “, както и в Гражданския процесуален кодекс на Министерския съвет.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР