Четири прага в коритото на река Неволя в село Васил

...
Четири прага в коритото на река Неволя в село Васил
Коментари Харесай

Планират ремонт на моста в центъра на село Васил Левски

Четири прага в коритото на река Неволя в село Васил Левски ще стопират буйните старопланински води. Тяхното създаване към този момент е планувано. Неволя е една от най-непредсказуемите реки, които събират свободно течащи води и потоци в Балкана и при поройни или проливни дъждове става рискова.

Община Карлово е подготвена и с план за ремонт на моста в центъра на село Васил Левски. Това заяви кметът на община Карлово доктор Емил Кабаиванов по време на изнесена приемна в селото предходната вечер. В нея участваха заместник-кметът Антон Минев и секретарят на общината Стефан Стефанов.

Предстои монтирането на пет камери за видеонаблюдение в селото, те ще бъдат сложени тук-там, посочени от кметството, разясниха Кабаиванов и кметът на селото Доньо Тодоров. До края на годината село Васил Левски ще е включено в системата за компостиране на зелени и биоразградими боклуци, тя ще обхване обитаемоте места в цялата община.

Досега са заменени водопроводът и настилката на две от най-проблемните улици, обезпечено е финансиране за ремонт и нови водопроводи на още две улици. Работата ще стартира през септември дружно с новото водохващане за селото. Дейностите там ще се правят от " Водоснабдяване и канализация " ЕООД - Пловдив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР