Четири полета от Германия, очаква утре Летище-Бургас. Непосредствено след това

...
Четири полета от Германия, очаква утре Летище-Бургас. Непосредствено след това
Коментари Харесай

Кметът на Бургас: След днешния полет от Нидерландия утре чакаме четири от Германия

Четири полета от Германия, чака на следващия ден Летище-Бургас. Непосредствено по-късно стартират полети от Чехия, Словакия, Словения.

Това заяви кметът на Бургас Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден, представен от Българска телеграфна агенция. Той изрази вяра, че туризмът ще влезе в естествен темп и добави, че Община Бургас продължава да работи интензивно за облекчение на процедурите за привличането на повече туристи.

Няма ковид по Южното Черноморие, туризмът влага огромни очаквания

Традиционно повече от 30 % от непознатите посетители в Бургаски район са от страни отвън Европейския съюз /ЕС/. Затова в понеделник ще внеса до Външното ни министерство и Министерството на здравеопазването искане да отпаднат рестриктивните мерки за 14-дневна карантина за съветски туристи и всички останали, отвън Европейски Съюз. Другият вид е да получим компенсиране, поради невъзможността да одобряваме туристи от тези страни, съобщи Николов.

Николина Ангелкова удовлетворена: посрещна първите туристи на летището в Бургас

Припомняме, по-рано през днешния ден кметът и министърът на туризма Николина Ангелкова посрещнаха първите за летния туристически сезон непознати туристи. Те дойдоха на Летище-Бургас с полет от Нидерландия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР