Четири патрулни автомобила на Областната дирекция на МВР в Сливен

...
Четири патрулни автомобила на Областната дирекция на МВР в Сливен
Коментари Харесай

Джигит с 8 присъди се впусна в луда гонка със сливенските ченгета

Четири патрулни автомобила на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен преследваха автоджигит, който измежду бял ден отказал да спре за инспекция тъкмо пред постройката на полицията и с мръсна газ липсващ, написа dir.bg.

Инцидентът с неведнъж осъждания за шофиране след приложимост на алкохол и без шофьорска брошура 30-годишен сливналия Георги Гичев е станал към 10,00 часа на 27 май. Мъжът има 8 присъди по ръзлични закононарушения. Само преди дни бил излязъл от пандиза.
След 24 часа в ареста обаче мъжът бил освободен. По случая е формирано правосъдно произвеждане.

Вчера, макар подадения му сигнал за прекъсване на улица "Генерал Скобелев " пред формалния вход на дирекцията, джигитът настъпил педала за газта на персоналния си "Мерцедес " и със скорост над 100 км /час профучал по улиците из целия град.

Автомобилът бил открит зарязан в региона на Новоселския мост, а лидерът направил опит да се укрие в изоставена сграда.
При задържането Гичев отказал да бъде тестван за алкохол и дрога, отведен е в Министерство на вътрешните работи за 24 часа, където е формирано бързо досъдебно произвеждане.

"Имаше пешеходци, за които имаше действителна заплаха за живота им. Водачът безрасъдно шофираше при преследването и даже се качваше с колата на бордюрите ", сподели Янчо Зенгинов от ОД на Министерство на вътрешните работи Сливен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР