Четири първи места за българския комуникационен бизнес в престижната класация

...
Четири първи места за българския комуникационен бизнес в престижната класация
Коментари Харесай

Български триумф на наградите PR News’ Agency Elite Awards

Четири първи места за българския информационен бизнес в влиятелната ранглиста Agency Elite Awards 2019 година Една от най-авторитетните международни медии за връзки PR News дефинира SiteMedia Consultancy за победител в категориите „ Агенция на годината “ и „ Най-бързо разрастваща се организация на годината “ за целия свят. SiteMedia Consultancy завоюва първо място и в категорията „ Beauty&Fashion ” с акцията #DaretoWOWandCare, осъществена за марката NIVEA на Байерсдорф България. Кампаниите в влиятелната ранглиста са оценени по постигнатите резултати, новаторски подходи, благоприятни условия за развиване, ексцентрични работни решения, креативност, потребление на цифрови мрежи, работа с онлайн общности, изцяло отношение към работния развой и доста други. Церемонията по връчване на премиите се състоя през вчерашния ден 21 ноември на тържествена гала в Ню Йорк.

На същата гала бе отличен Любомир Аламанов, който завоюва първо място в категорията Иноватор на годината за целия свят. Наградата се дава за повсеместен принос през годината към сферата на връзките, за новаторски метод в стратегическото обмисляне, работата с хората, въвеждане на нови услуги на пазара и доста други.

„ Огромна чест е за нас да спечелим толкоз високи оценки на международно равнище. Показателно е за мощното показване на целия информационен бранш през годината. Развитието продължава да е мощно и не е инцидентно, че български организации и експерти печелят от ден на ден международни награди. За следващ път ще кажа, че името на България се загатва с почитание на всички информационни конгреси по всички континенти. Да сме Агенция на годината за целия свят е задължаващо, би трябвало да сме още по-креативни. Изключително се радваме на първото място на акцията на Nivea #DaretoWOWandCare. Екипът на Байерсдорф България ни се довери да създадем нещо напълно ново в цифровия свят. Кампанията е една от първите, осъществени единствено с нано-инфлуенсъри в обществените медии, и е прелестен образец за връзките на 21-и век. Можем да се гордеем, че в България вършим акции за Community Branding на международно равнище. Всички триумфи на общността ни през последните години демонстрират, че сме на прав път и усилената работа се възнаграждава “, показа Любомир Аламанов, общоприет управител на SiteMedia Consultancy и добави: „ Приемам моето първо място в категория Иноватор на годината с наслада, че напъните, които целия пазар поставя, се възнаграждават. И с отговорност, несъмнено, би трябвало да се продължава наклонността да бъдем на гребена на международните връзки. Очаква ни една доста забавна 2020 година. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР