Четири отбора ще участват в първото издание на медийния турнир

...
Четири отбора ще участват в първото издание на медийния турнир
Коментари Харесай

Четири медийни отбора ще се борят за Купата на БНТ - Варна

Четири тима ще вземат участие в първото издание на медийния шампионат по минифутбол за Купата на Българска национална телевизия - Варна.

За трофея ще се борят отборите на Община Варна, Българска национална телевизия - Варна, ТВ “Черно море ” и събирателен тим на “Перата ”. Състезанието за публицисти ще се организира на 12 май, събота, на терена на общинския състезателен комплекс в Морската градина. Официалното разкриване е в 10:00 часа.

Веднага след него ще бъде изтеглен и жребият. Отборите ще премерят сили в полуфинални срещи, като спечелилите се класират за финала, а изгубилите ще спорят за трето място.



Всеки един мач ще бъде с дълготрайност от две полувремена по 15 минути с по пет минути отмора сред тях. При тъждество в постоянното време, тимовете ще играят две продължения от по 5 минути. При ново тъждество и в продълженията, ще се прибегне до осъществяване на дузпи. Съставите ще са от по шест полеви играчи плюс вратар, като всеки тим ще има право по време на срещата да прави безграничен брой смени. Съдиите са подсигурени от ЗС на БФС Варна.

Предвидени са купи за всички тимове, както и самостоятелни награди за най-хубав вратар, най-полезен играч и голмайстор на шампионата.

След изиграването на двата полуфинала ще настъпи и кулминационната точка на шампионата - показателен мач за дами. Съперници на терена ще са представителния дамски отбор на Българска национална телевизия - Варна и събирателен тим от варненските медии. Шоуто е обезпечено!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР