Четири общински детски градини - Детска градина (ДГ) N 4

...
Четири общински детски градини - Детска градина (ДГ) N 4
Коментари Харесай

Поетапно възстановяват работата на яслите и градините в Стара Загора

Четири общински детски градини - Детска градина (ДГ) N 4 „ Бреза “, ДГ N 10 „ Светлина “, ДГ N 11 „ Загоре “ и ДГ N 33 „ Люляк “ възвръщат активността си от 26 май, вторник, със заповед на кмета на община Стара Загора Живко Тодоров. Това оповестяват от пресцентъра на общинската администрация. Всички останали общински детски ясли и градини ще посрещнат своите ученици на 1 юни. 
Директорите на детските заведения авансово ще осъществят нужните строги санитарно-хигиенни действия, ще основат и вкарат организация на работа съгласно характера на съответното заведение при прецизно съблюдаване на указаните от Mинистерството на опазването на здравето и Mинистерството на образованието и науката правила. Те ще разработят и вътрешни правила за образуване на активността на яслата или градината за възобновяване приема на деца в изискванията на COVID-19.
Преди връщането на детето в детското заведение всички родители ще би трябвало да попълнят Декларация „ Информирано единодушие “, пример на която е наличен на уеб страницата на общинската администрация в секция " Обявления ". 
Контролът по осъществяване на заповедта е предоставен на отрасловия заместник-кмет Иванка Сотирова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР