Четири нови компютърни зали с общо 56 работни станции са

...
Четири нови компютърни зали с общо 56 работни станции са
Коментари Харесай

Училище в Горна Оряховица инвестира 38 000 лева в 4 нови компютърни зали

Четири нови компютърни зали с общо 56 работни станции са обзаведени преди началото на новата образователна година в СУ „ Георги Измирлиев ” в Горна Оряховица. Това ще разреши на всеки възпитаник да работи независимо в часовете по осведомителни технологии. Инвестицията е за 38 000 лв. и е от бюджета на учебното заведение. В началото на лятото е била оповестена социална поръчка за доставката и в края на август новите компютърни кабинети към този момент бяха подготвени. С нови компютри ще работи и администрацията на учебното заведение.

Над 100 са към този момент компютрите в класните стаи и учебното заведение може да претендира, че е най-добре обезпеченото в техническо отношение освен в общината, само че и в региона. Целият четвърти етаж на Гимназията е самостоятелен за часовете по осведомителни технологии, а от тази година има и назначен началник на направление ИТ, който ще се грижи за техниката.

Компютърното образование, което стартира на все по-ранен стадий и от тази година има предмет в 3 клас „ Компютърно моделиране ”, е обезпечено с всякаква техника. Освен обособените зали, компютри има в още 41 класни стаи, а учебното заведение разполага и с 11 интерактивни дъски.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР