Четири музикални звезди и една мис смайват телевизионните зрители с

...
Четири музикални звезди и една мис смайват телевизионните зрители с
Коментари Харесай

Eкзотичен вкус и щипка провокация следващата седмица в „Черешката на тортата“

Четири музикални звезди и една мис смайват телевизионните фенове с кулинарни умения идната седмица в „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.
 Джулиана Гани Джулиана Гани
Новата кулинарна седмица ще открие Мис Силикон Джулиана Гани. Красавицата с обилни форми подготвя обилни гозби за своите посетители. В менюто си залага на салата с лек другоземен привкус, плодови сандвичи по италианска рецепта, две съществени ястия и домашно приготвена торта с маскарпоне. Вниманието към детайла, уравновесеното комбиниране на усети и забележителните презентации на ястията изненадват участниците. Топлата конюнктура и позитивно въодушевление в дома на Джулиана слагат мощен старт на новата седмица, а закачливите самостоятелни дарове за гостите са съвършен свършек на вечерта.
 Ева Найденова Ева Найденова
Втората вечер кухнята се трансформира в сцена за именитата изпълнителка Ева Найденова от „ Тоника “. Дамата със прочут глас е подготвена да задоволи всеки каприз на небцето с богато меню. Плата от плодове и сирена, свежа салата със семена, ордьоври по норвежка рецепта, главно ядене и свеж чийзкейк оставят участниците без мирис. Забавлението и приятните диалози кипят, а музикалните изненади занапред предстоят.

Следващият хазаин в кулинарното дерби е рапърът с гвинейски корени Борислав Димитров – Бобо. Певецът е създател както в студиото, по този начин и пред фурната.
 Борислав Димитров Бобо Борислав Димитров – Бобо
Пеейки в кухнята, Бобо съумява да подготви свежа салата с съблазнителен дресинг, селекция от сирена и плодове за съпътстващото пиво, главно ядене с кореноплодна гарнитура, а сладкият край на менюто е шоколадов мус с карамелизирали лешници. Гостите се любуват на изискана конюнктура, вкусни ястия и изненади с щипка адреналин.

За своята вечер R&B изпълнителката Лейди Б съчетава обичайно меню с нетрадиционни презентации. Салата с риба звук, таралежи със скариди и кюфтенца, главно ядене с пилешко месо и бухнал десерт със специфичен аранжимент печелят благосклонностите на участниците. Вечерта е изпълнена с ведро въодушевление и изненади, атрактивни като самата стопанка.
 Искрен Тончев Искрата Искрен Тончев – Искрата
Кулинарните си заложби ще разкрие и изпълнителят Искрен Тончев – Искрата. Младият гений показва нюх към музиката и здравословните предписания. Четиристепенното му меню включва 3-етажна салата, хумус, швейцарско главно ядене и изтънчен сладко-кисел десерт. Добрият хазаин се грижи за позитивното въодушевление на гостите си през цялата вечер, а изненадата му разкрива актуалните способи за основаване на музика.
Коя е истинската рецепта, която печели овациите на началник Иван Манчев и оценката на „ Черешката на тортата “, не пропускайте да наблюдавате идната седмица от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Деси Цонева: Обожавам да сготвям за хората, които обичам

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР