Четири моста на Дунав и три тунела под Стара планина

...
Четири моста на Дунав и три тунела под Стара планина
Коментари Харесай

Четири моста на Дунав и три тунела под Стара планина са в плановете на транспортния министър

Четири моста на Дунав и три тунела под Стара планина ще залегнат в обновяването на пътната карта за транснационалната и националната политика за всички типове превоз, оповестява министърът на превоза Николай Събев в изявление за

Министърът споделя, че ще стартират геоложки и предпроектни изследвания на вероятните евентуални места, където би трябвало да има мостове по река Дунав. Тунелите през Стара планина ще са три - " Шипка ", " Петрохан " и един на изток. " Трябва да имаме опция по-лесно да се събират потоците на Южна и Северна България и да търсим по-късите транспортни пътища, тъй като това са разноски и най-много време ", споделя Събев и декларира, че. Министерството на превоза и на районното развиване са решени да честваме Съединението на България от позиция на превоза.

Помолен да разяснява бавното строителство на съвременни стоманени пътища Събев позволява, че " на тези, които я строят, им се заплаща на час ". По думите му " има съвременни технологии в света за бърз градеж на жп линии, на автомагистрали и пътища ". " Това за министерството на превоза го давам обещание, ще вкараме високотехнологични бързи машини за градеж и ще ускорим придвижването ", споделя Събев.

Във въздушния превоз той вижда огромни благоприятни условия и за развиването на услуги посредством електрически самолети с отвесно политане, които разказва като летящи коли, таксита. Те могат да вършат избавяне, могат да вършат пожарогасителна активност, доста неща могат да вършат, а не са нужни огромни условия за едно такова летище, разяснява министърът.

" Имаме доста ясна визия какво желаеме в превоза. Искаме транспортната система като цяло, с всички типове транспортни промишлености, да работи дейно и синхронно, като една " споделя министърът и показва вяра, че до края на мандата системата на превоза ще е " добре подредена, да имаме основите на добре работеща транспортна система, към момента няма да е високоефективна, само че ще е работеща и ефикасна ".

.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР