Четири модела на Samsung от портфолиото на А1 поддържат тази

...
Четири модела на Samsung от портфолиото на А1 поддържат тази
Коментари Харесай

A1 първи у нас предлага смарт часовници с eSIM

Четири модела на Samsung от портфолиото на А1 поддържат тази функционалност, а с услугата А1 Extra SIM всеки може да дублира своя номер и на часовника

След като стана първият телеком в България, който предложи услугата еSIM на своите клиенти, А1 пуска на пазара смарт часовници, които също поддържат електронните SIM карти. Става дума за 4 устройства на Samsung – Galaxy Watch3 41mm; Galaxy Watch3 45mm; Smart Watch Active2 44mm, както и Smart Watch Active2 40mm. Първите два към този момент могат да бъдат закупени онлайн на А1.bg, както и в магазините на телекома, а устройствата от серията Active2 ще се причислят към тях до края на август.

По-компактният от двата модела Samsung Watch3 е с размери от 41 мм на ширина и като цяло наподобява насочен към представителите на нежния пол. За това свидетелства и цветовият свършек на устройството, който се приближава до изчистено розово злато и носи името Mystic Bronze. Деликатният външен тип обаче не трябва да подлъгва потребителите, тъй като в корпуса се крие процесор Exynos 9110. Той е претрупан със задачата да се оправи с всички датчици и приложения, които са конфигурирани на това смарт устройство.

Часовникът работи с еSIM карта и може да приема позвънявания. В момента се предлага с тарифен проект от А1, а цените му стартират от 23,99 лв. на месец или 459,99 лв. в брой, при закупуване с проект А1 One Unlimited 5XL.

Мъжкият вид на Samsung Watch3 е малко по-голям – 45 мм. Бъдещите му притежатели ще се радват да научат, че е изработен от неръждаема стомана и идва в комплект с премиум кожена каишка, която му придава изключително изтънчен тип. Снабден е със същия процесор, само че има малко по-голям екран – 1,4-инча, който е предпазен против надраскване с покритие Gorilla Glass DX.

Моделът е и малко по-скъп от дамската версия, с цени започващи от 499,99 лв. в брой или 24,99 месечно, в случай че бъде закупен с двугодишен абонамент за тарифен проект A1 One Unlimited 5XL с eSIM. Така потребителите могат да одобряват и започват позвънявания непосредствено на него.

От А1 чакат скорошни доставки и от серията смарт часовници Active2. Те, сходно на серията Watch3, също могат да бъдат разграничени на мъжки и дамски разновидности, които имат сходни механически характерности, набор от датчици и – не на последно място – поддръжка на мобилни услуги с еSIM. Те са със здрав алуминиев корпус, като черният мъжки вид идва с размери от 44 мм ширина, а дамския – в цвят розово злато – е с по-компактните 40 мм.

С сходен часовник на ръката, клиентите на А1 нямат нужда да носят телефона си постоянно в себе си. Изключително подобаващ е за излизане измежду природата или посещаване на всеобщи мероприятия, където носенето на смарт телефон може да не е комфортно. Всеки клиент на А1 може да клонира номера си на новото си устройство с услугата А1 Extra SIM, без значение кой модел часовник избере.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР