Четири месеца след катастрофата, при която загина доведеният й син

...
Четири месеца след катастрофата, при която загина доведеният й син
Коментари Харесай

Емилия скъса синджира, разкри и най-тайните кътчета от анатомията си


Четири месеца след злополуката, при която почина доведеният й наследник Феди, чалгарката не демонстрира никакво примирение. След нещастието тя избягваше всемирски изяви, спря да пее и се обличаше уместно. Но това към този момент е в предишното.

При едно от последните си участия в столична дискотека певицата се появи с ултра къса рокля. Дрешката едвам скриваше интимните й елементи, а откъм гърба гледката беше още по-предизвикателна. Емилия беше на висока сцена, а почитателите й под нея, по този начин, че с лекост виждаха съвсем всичко под роклята й. Голотията й способства за неприлични подвиквания от почерпени мъже, които се радваха на гледката. Самата Емилия няколко пъти нервно придърпва роклята си надолу, с цел да не стане дефинитивно за срам, написа „ България Днес “.

„ Не й приляга на Емилия да се облича по този метод. До оня ден беше в печал, а в този момент се държи като разгонена тийнейджърка. А и такава къса рокля не приляга на майка с две деца “, цъкаха девойките в нощното заведение.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР