Четири мача изиграха талантите от школата на Черно море през

...
Четири мача изиграха талантите от школата на Черно море през
Коментари Харесай

Школата на Черно море без поражение през изминалия уикенд

Четири мача изиграха гениите от школата на Черно море през миналия уикенд, в които не позволиха проваляне, заяви формалният уебсайт на клуба.

Родените през 2006 година приключиха 1:1 при гостуването си на Лудогорец в мач от районния шампионат. Попадението за отбора на Калоян Георгиев означи Георги Венциславов.

Талантите 2007 година победиха Шумен с 4:2. Хеттрик за тима, воден от Тодор Марев, вкара Васил Касабов, а с един се регистрира Иво Динев.

Възпитаниците на Мирослав Мирчев, родени 2009 година, записаха две победи през уикенда. В първия си мач победиха Шампиони с 2:0 след голове на Кристиан Маринов и Любен Бакърджиев. След това записаха триумф с 6:2 над Добруджа. По два гола за триумфа записаха Теодор Георгиев и Кирил Петров, а по един прибавиха Росен Диманов и Никола Христов.

От предходната седмица Мирослав Мирчев води и децата набор 2010 година, които през уикенда нямаха мач. Досегашният ментор на този набор ще оказва помощ на Иван Николов за най-малките футболисти от школата на “моряците ” – 2011 година, както и на други тимове в школата.

Всички останали набори от академията на варненци, в това число и тези, участващи в Елитните групи до 15, 17 и 19 години, нямаха мачове през уикенда.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР