Четири лица от Област Ловеч, пристигнали от Италия, са под

...
Четири лица от Област Ловеч, пристигнали от Италия, са под
Коментари Харесай

Четирима, пристигнали от Италия, са под домашна карантина в Ловешко, един е настанен във ВМА

Четири лица от Област Ловеч, пристигнали от Италия, са под домашна карантина, един е настанен във ВМА, оповестяват от Регионалната здравна ревизия (РЗИ) в Ловеч.

От здравната ревизия показват, че от звената за граничен здравен надзор е постъпила информация за пет лица, пристигнали от Италия и подлежащи на карантина в домашни условия. Едно от лицата е било с недоволства и след обзор на границата е ориентирано за хоспитализация във ВМА за проучвания и по-обстойни прегледи. Незабавно е открита връзка с останалите четирима, които все още на изследването се усещат добре, като са изяснени в допълнение точните адреси на престояване на територията на област Ловеч. Информацията за тях е предадена на персоналните лекари за наблюдаване по време на карантината.

Властите безапелационни: Няма ковид и никой не крие случаи

Двама, които нямат избор на общопрактикуващ доктор, се следят от РЗИ- Ловеч. Списък на следените лица и адресите на престояване са изпратени навреме на Центъра за незабавна здравна помощ, Спешното поделение на ловешката болница и регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

От РЗИ прибавят, че на лицата са дадени препоръки за съблюдаване на карантината, на строга персонална хигиена, по опция ограничение контактите в фамилията, постоянно проветряване на пространствата.

Остава в действие наложената карантина на групата възпитаници и преподаватели от Професионална гимназия по механоелектротехника в Ловеч. Чувстват се добре и нямат недоволства, показват от здравната ревизия.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР