Четири леви партии - БСП, Български социалдемократи, АБВ и Движение

...
Четири леви партии - БСП, Български социалдемократи, АБВ и Движение
Коментари Харесай

4 леви партии подкрепиха Мая Манолова за кмет

Четири леви партии - Българска социалистическа партия, " Български социалдемократи ", АБВ и " Движение 21 " подписаха съглашение, в което поддържат Мая Манолова за кмет и се сплотяват за общите си цели за смяна столицата. С документа Манолова се ангажира главните текстове от това съглашение да залегнат в програмата й за ръководство на столицата.
Поставяме си за цел да превърнем София в съвременна европейска столица, в един чист, зелен, интелигентен, безвреден и обвързван град с намерено, транспарантно и честно ръководство със необятно присъединяване на жителите, разгласи общите цели ръководителят на Българска социалистическа партия в София Калоян Паргов. Прозрачността, професионализмът и умеенето да общуваш със софиянци е основно за триумфа на всяко едно ръководство, добави той.
Паргов уточни, че ГЕРБ, с ръководството си на София, и ярките позиции на Манолова като контраст са създали невъзможното - обединили са на практика необединимото до този миг. " Много от дълго време лявото не е било толкоз консолидирано и единно, както се явява в София. Присъствието и на партиите от десния набор също го удостоверява ", разяснява той необятната поддръжка за Манолова.
Мутрите да изоставен общината, настоя Татяна Дончева от " Движение 21 ". " Пробив в София значи пробив в страната. Ние златна ябълка в Столичната община не виждаме, виждаме канална яма ", добави тя. Според нея златната ябълка може и да се появи, само че първо би трябвало да се изринат доста авгиеви обори. Емил Кало от АБВ, съобщи че поддръжката им за Манолова не била спонтанна, а резултат от авансово разискване на нейната платформа. Манолова въплъщава девиза на един от създателите ни Янко Сакъзов: България би трябвало да се ръководи с мозъка, гения и сръчните ръце на всеки българин, изясни Марияна Николова от партия " Български социалдемократи ".
" Осъзнавам голямата отговорност и вярата на столичани за смяна, с която е натоварена моята кандидатура за кмет ", съобщи кандидатката за кмет. Манолова даде обещание да впрегне цялата си сила в програмата и се закани да промени модела на ръководство на София. По думите й столицата ще се ръководи без корупция и клиентелизъм, с интерес за софиянци. Имам воля, имам сила, имам проект по какъв начин да осъществя смяната, закани се Мая Манолова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР