Четири кражби във Врачанско са били извършени, съобщиха от полицията.

...
Четири кражби във Врачанско са били извършени, съобщиха от полицията.
Коментари Харесай

Извършени са четири кражби във Врачанско

Четири обири във Врачанско са били осъществени, оповестиха от полицията.
На 16 август в 9.29 часа в районно ръководство Враца е получено известие от гражданин на Монтана, който е декларирал, че за времето от 12 часа на 15 август до 9.20 часа на 16 август незнаен е направил кражба на СД, батерия и куфар с принадлежности от лек автомобил "Фолксваген Голф " паркиран на неохраняем паркинг във Враца.
По случая в районно ръководство Враца е формирано досъдено произвеждане.
На 16 август дата в 8.25 часа в районно ръководство Враца е получено известие от гражданин на село Ракево, който е декларирал, че за времето от 1 август до 8 часа на 16 август след взломяване на входна врата на къщата му незнаен е направил кражба на тв приемник, пералня и други електрически уреди.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
На 19 август в районно ръководство Враца е подадена тъжба от врачанка, която декларира, че на същата дата във Враца е осъществена кражба на мобилен телефон.
От извършеното следствие се открива, че причинител е 25-годишен врачанин с букви М. К.
Телефона е открит и конфискуван.
На 16 август в 10.20 часа в районно ръководство Бяла Слатина е получено известие от гражданин на Бяла Слатина, че незнаен причинител е откраднал мобилен телефон.
От извършеното следствие се откри, че причинител на кражбата е малолетно момче от Бяла Слатина. Вещите обект на кражбата са открити и конфискувани.
Извършителят е арестуван за период до 24 часа.
Започнато е бързо произвеждане по случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР