Четири конкретни приоритета представи пред избирателите водачът на гражданската листа

...
Четири конкретни приоритета представи пред избирателите водачът на гражданската листа
Коментари Харесай

Неделчо Михайлов и листата му обявиха целите си: Подкрепа на работещите семейства, нов ред за „паяците“ и бързи строителни процедури

Четири съответни целта показа пред гласоподавателите лидерът на гражданската листа за общински съветници на Българска Демократична Общност във Варна и претендент за кмет на регион „ Приморски “ Неделчо Михайлов. Явяващите се с номер 44 в общата бюлетина заявяват пред варненци своите ясно дефинирани цели, които считат, че могат да станат действителност още в първата година от мандата.

„ Подчертавам, че това са нашите цели единствено и само за първата година от мандата. Живеем в динамично време и си резервираме правото на настоящи оферти по време на работата си в съвета “, съобщи Неделчо Михайлов.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ 1:

Ясно и отчетливо декларирано ПРЕДИМСТВО на работещи, млади фамилии до 35 години при картотекиране и приемане на общински жилища. Младите фамилии да бъдат картотекирани в обособена картотека, която да бъде единна за всички региони на общината.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ 2:

Всяко семейство, което изпраща първокласник, с изключение на средствата от страната, да получава от общината по 300 лв., предопределени за облекла, обувки и пособия. Средствата да се дават от учебните заведения на родителите преди началото на образователната година.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ 3:

Категорична оптимизация на „ Синята зона “. Модернизиране на ръководството на светофарната уредба (АСРУД) и привеждането ѝ в настоящ режим. ПРЕМАХВАНЕ НА ДЕЙСТВИЕТО НА СИСТЕМАТА ЗА НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ „ ПАЯК “ И ПРЕВРЪЩАНЕТО Ѝ В ОБЩИНСКА ПЪТНА ПОМОЩ.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ 4:

КАТЕГОРИЧНО и ясно декларирано улеснение на процедурата при одобряването на архитектурните и устройствени проекти за жители. Премахване на многостепенната система за утвърждение. Съкращаване на периодите за отговор.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*платена обява

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР