Четири жени — две дъщери, майка им и баба им

...
Четири жени — две дъщери, майка им и баба им
Коментари Харесай

Баба и нейното семейство опитват чай от гъби с надеждата за лечение с помощта на психеделици

Четири дами — две дъщери, майка им и баба им — неотдавна се събраха в Колорадо за прочувственото пътешестване на живота си. Те претърпяха психеделична психотерапия благодарение на псилоцибин, съединяване, намерено в гъбите.

Отстъплението, особено пригодено за дами, беше законно след решението на гласоподавателите в Колорадо предходната година да декриминализират използването на псилоцибин.

Тъй като три генерации от едно семейство се събраха, те се надяваха на нов и друг път към изцелението.

Колорадо стана вторият щат на Съединени американски щати, който гласоподава в интерес на основаването на контролирана система за субстанции като псилоцибин и различен халюциноген, псилоцин.

" Гъбите наподобяват доста нежни учители ", сподели Лий. „ Те изваждат нескрито и изваждат на повърхността материал, който би трябвало да бъде оздравял. “

Неотдавнашната й лечебна сесия с четирите дами включваше пиянство на чай от гъби, след което всяка жена се отдръпна в персонално пространство за интроспекция, подкрепена посредством маски за очи и слушалки с авансово заредени саундтраци. Лий сподели, че не може да подсигурява сигурността на хората, само че че ревизира " в действителност деликатно " по време на сесиите си.

Не след дълго откакто изпи чая, Дана Санчес стартира да се усеща неспокойна, до момента в който Делейни Санчес се разчувства и се разболя.

„ Със сигурност започнах мъчно “, сподели Дилейни Санчес. „ Борих се доста с това... непреодолимо възприятие на тревога и просто се почувствах в капан от личната си суматоха. И тогава просто трябваше да се отпусна. И просто имам възприятието, че откакто го направих, стана доста по-спокойно. "

Даниел Санчес, на 25 години, се усмихна по време на сесията си и по-късно сподели, че е разкрила надълбоко възприятие на мир и обич.

„ Чувствах се по този начин, като че ли мога да се изправя пред личните си страхове, като да вземем за пример да имам усмивка на лицето си и просто да кажа: „ Глупаво е, просто го остави! “, сподели тя.

< p> Дона Стронг, бабата, се изправи пред по-мрачни размишления, които тя и другите споделиха повече от четири часа откакто пиха чая, на това, което Лий назовава интеграционна сесия.

„ Моята беше малко тъмна. Просто не можех да се движа. Знаете ли, почувствах се, ъъъ, неловко. И си мисля, че може би това е бил целият ми живот ", сподели Стронг.

Всички дами споделиха, че са почувствали излекуване - споделено прекарване, за което Дана Санчес беше признателна.

„ Подаръкът са дамите в фамилията ми “, сподели тя. „ Колко сме мощни, само че също по този начин растем дружно и издаваме неща дружно. “

Лий има вяра, че настава психеделичен подем.

„ Хората са гладни за прочувствено и психодуховно излекуване ", сподели тя. „ Имаме потребност от излекуване на душата. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР