Четири жалби са подадени в Общинска избирателна комисия (ОИК)-Пазарджик, съобщиха

...
Четири жалби са подадени в Общинска избирателна комисия (ОИК)-Пазарджик, съобщиха
Коментари Харесай

Четири жалби са подадени в ОИК-Пазарджик

Четири тъжби са подадени в Общинска изборна комисия (ОИК)-Пазарджик, оповестиха от комисията.

Първата е от Господин Тонев, представляващ Политическа партия „ Българска демократична общественост “ и е против отвод за регистрация на партията за присъединяване в изборите за общински съветници в Пазарджик на 27 октомври 2019 година По жалбата се е произнесла Централната изборна комисия (ЦИК), която е отменила решението на ОИК-Пазарджик и е върнала преписката за ново изговаряне по заявката за регистрация.

Втората тъжба е от локална коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ и е по отношение на назначение на секционни изборни комисии на територията на община Пазарджик. ЦИК е удостоверила решението на ОИК-Пазарджик и отхвърлила жалбата.

Третата тъжба е от Иван Димитров, претендент за кмет на село Паталеница, повдигнат от ГЕРБ. ОИК-Пазарджик е заличила неговата регистрация, като ЦИК е удостоверила решението й.

Четвъртата тъжба е от Борислав Даскалов, против заличаването му като претендент за общински консултант от Българско национално обединяване. ЦИК е отхвърлила и тази тъжба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР