Четири години след преставянето на актуалното поколение на Suzuki Vitara настъпи време

...
Четири години след преставянето на
актуалното поколение на Suzuki Vitara настъпи
време
Коментари Харесай

Стар срещу нов - Suzuki Vitara 2019-а срещу Suzuki Vitara 2015-а

Четири години след преставянето на актуалното потомство на Suzuki Vitara настъпи време за междинния му фейслифт. Интересно е да забележим какво са пипнали и какво са оставили хората на известната японска марка в колата, като съпоставим Suzuki Vitara 2015-а и Suzuki Vitara 2019-а.

Лифтираният вид за 2019-а на Suzuki Vitara има освежени предна и задна елементи, нов дизайн на джантите, малко по-премиум интериор и усъвършенствания по повод на безопасноста. В предната част виждаме нов дизайн на радиаторната решетка с 6 вертикални хромирани ленти, ревизирани долни отвори на въздуховодите, модифицирани брони и по-тънки гарнитури на задната част. Компактните задни светлини имат и вградени LED линии.

Във вътрешностагорната част на таблото е с по-мек материал, приборното табло е с по-свеж дизайн и към този момент с пъстър среден дисплей сред двата съществени уреда. C-SUV-ът е екипиран с по-напредничави технологии за сигурност, като Dual Sensor Brake Support /двусензорен усилвател на спирачките/, Traffic Sign Recognition /разпознаване на пътните знаци/, Lane Departure Warning и Prevention /предупреждение за овакантяване лентата на движение и задържане в нея/, Blind Spot Monitor /наблюдение на мъртвите зони/ и Rear Cross Traffic Alert /предупреждение за напречно движение отзад/.

Suzuki Vitara идва в базовото си осъществяване с еднолитровият, трицилиндров турбо мотор K10C Boosterjet с мощ 111 к.с. и максимален въртящ миг от 170 Нм при петстепенната механична кутия и 160Нм при 6-степенната автоматична. Двигателят M16A 1.6 л, няма да се предлага с лифтирания вид на някои пазари.

Пазарното лансиране на Suzuki Vitara 2019-а е предвидено в Европа за тази есен, а у нас навярно при започване на идната година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР