„Четири години бях жертва на тормоз от страна на криминални

...
„Четири години бях жертва на тормоз от страна на криминални
Коментари Харесай

Таня Боева: 4 години бях жертва на тормоз

„ Четири години бях жертва на тормоз от страна на престъпни детайли, висши служители на реда, предприемачи и по тази причина изчезнах от сцената “ . Това изясни в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ Таня Боева, само че не посочи от кое място тъкмо идва този тормоз. Певицата не загатна нито един път името на някогашния си брачен партньор Михаил Бургуджиев, с който претърпя тежък бракоразвод през 2018 година. Тогава стана ясно, че двамата дълго обикалят съдилища, с цел да го завършват, а мълвата носеше, че е забъркан млад мъж, само че който фолкаджийката хлътнала.

В изявлението обаче тя не загатна различен мъж, с изключение на сина си от Бургунджиев Росен, когато възпитавала да бъде благородник. Иначе Боева е щастлива, че тормозът е установен от прокуратурата и тя има разпореждане, което да я пази от сходни изстъпления. чака решение даже от основна прокуратура, а задачата на тормозът била да бъде сплескан "факторът Таня Боева ".

Феновете обаче обърнаха повече внимание на външния й тип, в сравнение с персоналната й драма. Певицата, която скоро ще чукне 50 години, сподели съвършено тяло, нов нос, юридически нееднократно и опънато лице. “Това не е Таня Боева... пробутвате братовчедката на Преслава, Галена или Анелия. “, написа фен. „ И тя се е пипала лекар Енчев и нея я минал през скалпела красива да само че със корекции като повече от поп фолка “, заключава различен. „ 4 г си е правила интервенции “, майтапи де трети.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР