Четири години аз съм безпартийна. Работя и с леви, и

...
Четири години аз съм безпартийна. Работя и с леви, и
Коментари Харесай

Манолова разкри имената на хората, които стоят зад нея ВИДЕО

Четири години аз съм безпартийна. Работя и с леви, и с десни и то за дела, които се поддържат и от леви, и от десни, и от безпартийни жители. Това съобщи претендентът за кмет на София Мая Манолова в ефира на Нова тв.

Това, което върша в акцията си до момента, е да се срещам с хората и да ги слушам. Виждам това, което виждах и като омбудсман.

Аз разгадавам на поддръжката на хората, които идваха при мен когато бях омбудсман. Всички тези хора ме поддържат и аз разгадавам на тях”.

„ Разчитам на поддръжка от хората, които желаят промяна”, сподели още тя.

Според нея казусът в България не е в лявото и в дясното. „ В момента проблемите в политическия живот са по вертикала. Има една дребна група хора, които са окупирали властта и голяма група жители, от които съм и аз.

Тази група, която е окупирала властта не е нито лява, нито дясна, тя е корумпирана. Битката на тези избори е на жителите против тази дребна група хора ", уточни Мая Манолова.

"Нямам политически упоритости. Каузата ми е да поддържам и да оказвам помощ на жителите на София. Разликата сред кмета и омбудсмана е, че кметът разполага с принадлежности и власт. Като омбудсман съумях да прекарам доста значими за хората закони. Успях да накарам институциите да слушат жителите ", уточни Манолова.

И добави: "Но сега, в който властта, обезпокоена от силата, която се събира в институцията омбудсман, стартира да блокира работата ми, аз нямах право да трансформира поста на омбудсман в един елементарен административен пост”.

"На представянето на програмата ми бяха показани хората, които ръководеха екипите за нейното написване. Това са уважавани хора - Бисер Манолов, който е прочут финансист.

Той написа програмата в частта финанси и цифровизация. Архитект Генчев също. Негова е концепцията за Северния град, това е едно от най-уважаваните проектантски бюра в столицата. Йордан Ибришимов и хората от "Спаси Корал " и "Бетономорие ", с които написахме програмата "Зелена София ".

Моят ПР се споделя Емилия Караабова, за което доста й благодаря, тя е с мен неразделно ", разкри още Манолова.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР