Четири години аз съм безпартийна. Работя и с леви, и

...
Четири години аз съм безпартийна. Работя и с леви, и
Коментари Харесай

Манолова: Фандъкова е почтена жена, но Борисов управлява София

Четири години аз съм безпартийна. Работя и с леви, и с десни и то за дела, които се поддържат и от леви, и от десни, и от безпартийни жители. Това, което върша в акцията си до момента, е да се срещам с хората и да ги слушам. Виждам това, което виждах и като омбудсман. Аз разгадавам на поддръжката на хората, които идваха при мен когато бях омбудсман. Всички тези хора ме поддържат и аз разгадавам на тях”. Това съобщи претендентът за кмет на София Мая Манолова пред Нова телевизия.

„ Разчитам на поддръжка от хората, които желаят промяна”, сподели още тя. Според нея казусът в България не е в лявото и в дясното. Фандъкова е честна жена, само че Борисов ръководи София, уточни Манолова.

„ В момента проблемите в политическия живот са по вертикала. Има една дребна група хора, които са окупирали властта и голяма група жители, от които съм и аз. Тази група, която е окупилара властта не е нито лява, нито дясна, тя е корумпирана. Битката на тези избори е на жителите против тази дребна група хора ", уточни Мая Манолова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР