Четири дербита от четвъртия кръг на Лига Европа ще ви

...
Четири дербита от четвъртия кръг на Лига Европа ще ви
Коментари Харесай

"Арсенал" гледа към елиминациите, "Милан" търси задължителен успех срещу гърци

Четири дербита от четвъртия кръг на Лига Европа ще ви покажем директно в каналите на bTV Media Group. Започваме с " Евертън " - " Олимпик " Лион от 20 ч. по bTV Action.

Мърсисайдци изпитват големи усложнения в шампионата. Те нямат победа от началото на груповата фаза, като досега са спечелели единствено 1 точка. " Карамелите " изгубиха с 1:2 семейството си на " Олимпик " Лион в предходния кръг и в този момент ще хвърлят всички сили за едно по-достойно показване до края на тази фаза.

" Хлапетата " се намират на втора позиция в групата и се нуждаят от наложителен триумф против англичаните довечера.

От 20 ч. по RING ще ви покажем АЕК - " Милан ". " Росонерите " демонстрират няколко лица от началото на сезона. След слабото си показване в Серия " А " те разчитат на запаметяващи се мачове в Лига Европа.

" Милан " има 2 победи и 1 тъждество, само че оставането им на върха в групата минава през наложителен триумф против отбора от Атина. При триумф АЕК ще задмине италианците и ще оглави класирането.

Непобеденият " Арсенал " посреща " Цървена звезда " на " Емиратс " от 22:05 ч. Срещата ще бъде излъчена директно по bTV Action.

" Артилеристите " предстоящо не срещат никакъв отпор в стоята група, а при нов триумф против сръбския гранд ще си подпечатат визите за 1/16-финалите. " Звезда " ще се хвърли с всички сили в мача, тъй като единствено победа ще резервира възможностите им за излизане от групата.

Последният дуел в стратегия е " Атлетик " Билбао - " Йостерсунд ". Той стартира от 22:05 ч. и ще бъде излъчен по RING.

Тимът от Швеция е една от приятните изненади на тазгодишното издание на Лига Европа. До момента " Йостерсунд " има две победи - против " Херта " Берлин и " Зоря " Луганск, и тъждество 2:2 при семейството си на баските в предния кръг.

За разлика от шведите, отборът от Билбао не се показва на предстоящото равнище. " Атлетик " има единствено две точки, като се намира на трета позиция в групата. Единствено триумф против " Йостерсунд " ще резервира живи възможностите на испанците за класиране напред.

Всички четири срещи ще бъдат излъчени на Voyo.bg, както и на bTV Radio.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР