Четири часа остана в Специализираното следствие бившият депутат от ГЕРБ

...
Четири часа остана в Специализираното следствие бившият депутат от ГЕРБ
Коментари Харесай

Живко Мартинов 4 часа на разпит по „Суджукгейт“

Четири часа остана в Специализираното разследване някогашният народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов. Той беше свикан, с цел да бъде прецизирано обвиняването против него за изнудване със закана, само че не пожела да застане пред медиите, с цел да опише защо са го питали проверяващите, оповестява.

Основното обвиняване, че преди 7 години Мартинов изискал със закани от добрички предприемач 4 тона суджук от името на премиера Борисов, разяснява юристът му Христо Ботев.

“Чисто житейски, не мога да схвана, за какво, в случай че искаш от нещо от някой, няма да му вземеш пари или парцел, ами ще искаш едни 4 тона суджук, който – след това какво ще го правиш, не е ясно?! Това е някаква структура, която е невероятна в тази ситуация, само че очевидно това ни е равнището. С такива неща се занимаваме. Това ще е дело от тези, които аз персонално най не обичам – дума на дума “, сподели Ботев.

Бившият народен представител е упрекнат и за закана за ликвидиране към общински консултант. На независимост е против мярка за неотклонение от 20 000 лв., а прокуратурата дава обещание напълно скоро делото да стигне и до съда.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР