Четири бързи производства срещу нарушили ЗДвП са стартирали през денонощието

...
Четири бързи производства срещу нарушили ЗДвП са стартирали през денонощието
Коментари Харесай

Пияна и дрогирана зад волана засякоха в Харманли

Четири бързи производства против нарушили ЗДвП са стартирали през денонощието в област Хасково, осведомят от дирекцията на Министерство на вътрешните работи.

Две от тях са в регионалния град против водачи, управлявали коли след приложимост на дрога. Снощи към 23,30 часа на улица „ Стара планина “ е тестван „ Фолксваген “ с 20-годишен зад кормилото, чийто тест отчел амфетамин и метаамфетамин. Компания в ареста му е правил и 21-годишен, управлявал „ Опел “ по улиците на града под въздействието на същата дрога.

В ареста на полицията в Харманли е пренощувала 32-годишна. Тя карала „ Фолксваген “ също след приложимост на амфетамин и метаамфетамин. Тестът на дамата с дрегер също се оказал позитивен и отчел 1,35 промила алкохол.

Неправоспособен е хванат да кара АТВ в тополовградското с.Устрем. Вчера в 17,30 часа служители на реда спрели за инспекция четириколесното МПС, ръководено от 15-годишен. При информация се открило още, че возилото е и без регистрационна табела. На родителя на момчето е формиран акт.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР