Четете законите, за да не се излагате от първия ден,

...
Четете законите, за да не се излагате от първия ден,
Коментари Харесай

Делян Добрев към управляващите: Четете законите, за да не се излагате от първия ден

Четете законите, с цел да не се излагате от първия ден, прикани в отворено писмо до новоизбраните министър председател, финансов министър и неизбираните ляволиберални специалисти депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на енергетиката Делян Добрев. Той подсети на ръководещите, че битовите консуматори не излизат на свободният пазар от 01 януари.

„ Съжалявам, че би трябвало да охладя ентусиазма ви за „ незабавни промени в Закона за енергетиката “, само че ви призовавам, даже апелирам, първо да прочитате законите преди да ги променяте “, моли в отвореното си писмо специалистът.

Ето и текстът на отвореното писмо:

ДО

Новоизбраният Премиер

Новоизбраният Финансов Министър

Неизбираните ляволиберални специалисти

Уважаеми дами и господа,

Битовите консуматори НЕ излизат на свободният пазар от 01.01, както вие твърдите в последните няколко дни. Всъщност, нито " ИЗЛИЗАТ " някъде, нито " ВЛИЗАТ " другаде.

Съжалявам, че би трябвало да охладя ентусиазма ви за " незабавни промени в Закона за енергетиката ", само че ви призовавам, даже апелирам, първо да прочитате законите преди да ги променяте. Ако някой от вас си беше направил труда да прочете (поне по диагонал) Закона за енергетиката, нямаше да се излагате по този метод от първия ден.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР