„Чета с отвращение декларации и обидни коментари между хора живеещи

...
„Чета с отвращение декларации и обидни коментари между хора живеещи
Коментари Харесай

Минеков чете с отвращение критиките към "Отровното трио", идващи отдясно и ето как им отговори

„ Чета с омерзение заявления и обидни мнения сред хора живеещи с лековато предпочитание за смяна на политическото статукво. Да обединиш маргинали и простаци е елементарно, да убедиш рационалните в общо дело е мъчно занимание, в България постоянно това е бил опит с печален край ".

Това написа на страницата си във Facebook скулптурът Велислав Минеков от "Отровното трио ".

"Виждам, свободата на словото остана само в мрежата. Бедата е, когато от тази тъжна независимост се възползват конспиратори, глуповати дейци на захласнатия разсъдък и маниакални персони живеещи със самочувствието на „ водачи “ с публично значение.

Предпочитам да числя се към естествените, мъчно дело.

С оглед на всичко, което се изговори по мой адрес съм задължен да споделя моето мнение. Във връзка с идните избори не имам намерение да бъда претендент за депутат.

Съответно няма да бъда претендент на политическа партия или гражданска организация. Не стоя в поддръжка на избрана партия, партиен водач, отчасти политическо обединяване или гражданско придвижване.

Възнамерявам да застана и да поддържам всички жители и политически партии поискали смяна в страната ни като се изключи крайни националисти, хомофоби, расисти и фенове на диктатури.

Моите цели са задачите, които декларирахме в първия ден на митинга. Единствено и единствено ще бъда част от една обединена общественост застанала с дейности и планове за унищожаване на превзелите ни мутри и ръководещи мафиоти. Нищо повече от това.

Честита Нова година с благопожелание за нова страна, действителна народна власт и почтено бъдеще”, приключи представителят на "Отровното трио ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР