Чета прессъобщение на министерството на регионалното развитие: "Димитър Рачков и

...
Чета прессъобщение на министерството на регионалното развитие: "Димитър Рачков и
Коментари Харесай

Държавата издържа Господари на ефира! Зуека и Рачков влизат в училищата да изпитват ученици


Чета прессъобщение на министерството на районното развиване: "Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека ще изпитват възпитаници от цяла България по програмата "Моят град е моята цитадела. Инициативата е взаимно с министерство на образованието... "

"Господарите " ще изпитват възпитаници. Ще ги одухотворяват с неповторимите си лексикални бисери - "Ко речи? ", "Говори Бай Брадър " и "Шъ тъ изплющя "...

Ясно е, че за задачата прибират сериозен хонорар, отчисления отиват и за продуцента им Халваджиян. Тази стратегия ще продължава цяла година, във всички учебни заведения, две министерства стоят зад нея с бюджетите и престижа си.

Ето по този начин страната зарежда така наречените частни телевизионни продуценти и техните питомци от халтурата. Халтурата изобщо се трансформира в инструмент за просвещаване на младите.

Интересно - ще споделят ли Зуека и Рачков с учениците техниките за преструване на проверяваща публицистика? Например по какъв начин да измамим България и премиера, че наш сътрудник е пребит в някакъв склад, а полицията нехае. Как да се издокараме като съвест национална и последна инстанция на морала.

Ще споделят ли за какво бе наказан различен техен сътрудник от "Господарите ", който взе участие в имотни измами?

А Рачков може би ще опише на подрастващите за богатия опит на брат му с дрогата...Как се става наркодилър, да речем. И по какъв начин прокуратурата и полицията си затварят очите, минаваме с условни присъди, тъй като сме родственици на известно лице от малкия екран с директен телефонен достъп до министър-председателя...

Все потребни, тарикатски уроци за идиотското време, в което живеем. /Пик.бг
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР