Чета, че в Левски ще намаляват заплатите от 30 до

...
Чета, че в Левски ще намаляват заплатите от 30 до
Коментари Харесай

Венци Стефанов: В Левски е пълно с напълно излишни длъжности

" Чета, че в Левски ще понижават заплатите от 30 до 50% и че някои взимали по 22 000 евро. Леле, мале, напряко нямам думи. Знаете ли, преди години на един от пленумите на Централен комитет на Българска комунистическа партия другарят Тодор Живков пусна крилатата си фраза: " Приземяване, приземяване, приземяване ". Та тя би трябвало да стане настояща в Левски през днешния ден ", съобщи президентът на Славия Венцеслав Стефанов пред " Блиц ".

" Само ще им пожелая кацането им да е меко и сполучливо. Там има всевъзможни стратези и гении на мисълта. Имат един някогашен началник в БФС, изкарал какви ли не курсове. Само няма подобен за галактически транспортен съд.

На " Герена " е цялостно с изцяло непотребни длъжности – началници на това, началници на това, съгледвачи, които не ги знам какво гледат, шефове на тениски, фланелки, на сламени шапки. Страшно е. Но да се оправят. Аз съм никой в Левски, та да им давам ум. Сигурен съм, че Наско Сираков ще вземе метлата и ще стартира хубавичко да мете ", добави шефът на " белите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР