Чет Ханкс шокира всички със своите размишления и признания относно

...
Чет Ханкс шокира всички със своите размишления и признания относно
Коментари Харесай

Синът на Том Ханкс със стъписващо признание: „Докато растях, нямах силен мъжки модел за подражание“

Чет Ханкс шокира всички със своите размисли и самопризнания по отношение на израстването си като дете на известни родители като Том Ханкс и Рита Уилсън.

Във видео, озаглавено „ Истината за израстването като Ханкс “, оповестено в канала на младия Ханкс в YouTube, той приказва за възпитанието си, заобиколен от благосъстояние и популярност.

„ Преживяването ми беше даже още по-сложно, тъй като като се изключи че славата към този момент беше токсична, аз даже не бях прочут “ , споделя Чет Ханкс.

Той описа също, че е бил възприеман като „ нахален, с привилегии и капризен “ от връстниците си и че „ нямах мощен мъжки модел за подражателство “, който да му внуши, че „ те просто завиждат “.

31-годишният Ханкс и брат му Труман, който е на 26 години, са синове на носителя на Оскар и втората му брачна половинка Рита Уилсън. Том Ханкс също има наследник Колин Ханкс на 44 и щерка Елизабет Ханкс на 39 от предходния си брак със Саманта Луис.

 Том Ханкс семейство деца Getty

Чет Ханкс продължи описа си с това, че постоянно хората са предубедени към него и го осъждат преждевременно.

„ Хората си съставяха мнение за мен, преди даже да имат опция да ме опознаят, и беше извънредно мъчно да се съборят стените им, тъй че се сблъсках с доста пренебрежение, доста неприязън, доста негативизъм, тъй като всички бяха просто подготвени да ме ненавиждат “, описа той за годините в гимназията и колежа.

Миналата година Ханкс се разгласи против имунизациите и маските , макар че родителите му бяха измежду първите известни персони, които излязоха обществено с диагнозата си COVID-19.

Чет, който е артист, музикант, а неотдавна има и личен бизнес за фитнес и тренировки , показа, че защото татко му е бил „ на този фундамент “, той е бил одобряван за в действителност надменно, капризно дете, „ макар че аз не бях подобен “.
 34 години обич: най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън  34 години обич: най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън  34 години обич: най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън  34 години обич: най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР