Честванията на годишнината от сватбата на принц Хари и Меган

...
Честванията на годишнината от сватбата на принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Романтичен начин Принц Хари и Меган Маркъл ще празнуват шестата годишнина от сватбата този уикенд

Честванията на годишнината от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл ще бъдат скромни, само че може да донесат опция да поправят връзките си с кралското семейство, съгласно вътрешен човек.

Докато херцогът и херцогинята на Съсекс се приготвят да отбележат шест години от сватбата си, те са подготвени да отпразнуват мотива с доста сантиментална, само че много скромна вечер. Дуото, което развълнува нацията с приказната си женитба на 19 май 2018 година, евентуално ще означи годишнината „ зад затворени порти “, споделя вътрешен човек от кралското семейство, който също допуска, че датата носи опция за кралското семейство да удължи маслиновото разклоняват и лекуват остарели рани.

Хари и Меган шокираха света, когато се отдръпнаха от кралски отговорности и се реалокираха в Америка през 2020 година Оттогава нещата сред дуото и останалата част от компанията са много нестабилни, със Съсекс споделя нелицеприятни детайлности зад кулисите за кралското семейство в документален филм, записки и общо изявление с Опр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР