Честта да посади четиредесет и петия поред сребрист смърч в

...
Честта да посади четиредесет и петия поред сребрист смърч в
Коментари Харесай

Дариуш Новак попълни Алеята на славата на енергетиците в Козлодуй /снимки/

Честта да посади четиредесет и петия подред сребрист смърч в Алеята на славата на АЕЦ „ Козлодуй “, където броят на дръвчета подхожда на броя на годините на атомната централа, бе на Дариуш Новак – тазгодишният притежател на наградата „ Енергетик на годината “.
„ Бих желал след двадесет години тук да има една огромна гора от засадени от енергетиците на годината дървета “, пожела изпълнителният шеф на атомната централа Наско Михов откакто разгласи името на тазгодишния притежател на наградата и директно преди той да даде своя принос към разрастването на тази гора.
„ Уважаеми сътрудници, цветущ празник! Искам да пожелая на всички енергетици персонално благополучие и триумфи в работата. И, естествено, с цел да могат да реализират тази цел – здраве на тях и техните фамилии, тъй като без поддръжката на фамилията това не би могло да се сбъдне. Искам да изкажа признателност на управлението на АЕЦ „ Козлодуй “ за дадената ми опция за работа тук. Приемам тази премия като оценка както на моето професионално развиване, по този начин и на всички сътрудници, с които съм работил през годините. Не на последно място изричам благодарността си и към моето семейство за тяхната поддръжка. Честит празник на всички! Много здраве и триумфи! “, бяха първите думи на Новак.
За първа година честването на Деня на енергетика бе намерено с шествие на спортистите от всички спортни секции към АЕЦ „ Козлодуй “, които с песни изминаха дистанцията от ПГЯЕ „ Игор Курчатов “ до алеята при Спортно-оздравителния комплекс, където по традиция бе открита празничната стратегия. Тя продължи на сцената в Ботев парк, където с изключение на премията „ Енергетик на годината “, бяха връчени и оценките „ Най-добър “ на отличилите се в работата си в обособените области на професионална реализация, както и три специфични награди на управлението на централата за повсеместен принос. Своите награди връчиха още Сдружение „ Жените в нуклеарната промишленост – България “ и Българско нуклеарно сдружение, а за първа година със специфична премия „ Безопасността на първо място “, учредена на името на Митко Янков, бе регистриран груповия принос на структурно звено за основаване на позитивна просвета на сигурност на работното място.
За занимателната част от празничната стратегия на енергетиците се погрижиха рок-група „ Фондацията “ и отбор „ Българе “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР