Често затлъстяването е в резултат на психически причини и тогава

...
Често затлъстяването е в резултат на психически причини и тогава
Коментари Харесай

Билковите Отвари На Димков Срещу Затлъстяването - Ето Как Да Се Стопите Неусетно

Често затлъстяването е вследствие на душевен аргументи и тогава към лекарското лекуване и наблюдаване е нужна и помощ от психолог. Ето няколко билкови предписания на огромния врач Петър Димков, които ще ви оказват помощ да се избавите от затлъстяването при всички тези случаи.

ОМАЙНИЧЕ - Вземат се 100 г омайниче и се варят 5 минути в по-голямо количество вода. След като изстине, отварата се прецежда. Три дни подред се вършат обливания на тялото след грижливо изкъпване. Вечер се пие по една чаена чаша отвара от маточина.

ДЪБОВА КОРА - Взема се изгорена дъбова кора, счуква се на ситно и се вари като турско кафе (без захар). Пие се по една кафена чаша 3 пъти дневно.

МОРСКА СОЛ - В гореща вода се разтваря 1 кг морска сол. Взема се вана с дълготрайност минимум 1 час, като понякога се долива гореща вода. Към водата във ваната може да добавите няколко капки масло от мащерка, лимон или босилек. Веднага след банята кожата на цялото тяло се масажира пламенно с забрадка от недодялан плат. Ваните се вършат няколко седмици.

ЧИМШИР - Вземат се вани с гореща вода, в която е киснат чимшир. Това се прави в продължение минимум на 15 дни, като през това време е добре да се съблюдава нискокалорична диета.

ЛАПАД - Вземат се 50 г корени от лапад и се варят в 1 л вода. В продължение на 1 месец се пият по 3 чаени чаши на ден.

КАНЕЛА, ГЛОГ, ВОДОРАСЛИ - В 1 л вряща вода се пускат 5 г канела, 10 г глог и 10 г кафяви водорасли. Варят се 10 мин и се прецеждат. Пие се по 1 чаена чаша заран и вечер, без да се подслажда.

ЗЪРНАСТЕЦ, ГЛУХАРЧЕ, ГРЪМОТРЪН, ПОЛСКИ ХВОЩ, КОПЪР - Вземат се по 10 г кори от зърнастец и корени от глухарче и по 50 г корени от гръмотрън, стръкове от полски хвощ и плодчета от копър. Една-две супени лъжици от смесените билки се пускат в 3 чаени чаши кипяща вода и се варят 3 минути, след което се оставят да киснат 1 час. От прецедената запарка се пие по 1 непълна чаена чаша, 3 пъти на ден, преди ястие. Лечението се организира 1-2 месеца. След отмора от 1 седмица може да се повтори.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР