Често в различни женски форуми или дори просто на разговор

...
Често в различни женски форуми или дори просто на разговор
Коментари Харесай

Кога е перфектният час за правене на секс?

Често в разнообразни женски конгреси или даже просто на диалог с приятелки, сте се натъквали на фрази от сорта " Съпругът ми желае секс заран, а аз не. " Всъщност постоянно несъответствията в половите стремежи и визии може да докара до какофония в интимните връзки на двойката. Понякога обаче и забързаното всекидневие и графикът ни вършат това наслаждение заран мираж.

На фона на всички тези интимни алтернативи и разнообразни полови пориви, специалисти взеха решение да разкрият по кое време е най-полезно и добре да се отдадете на палави милувки и пристрастености с обичаното създание - заран, обед или вечер.

Оказва се, най-малко съгласно американско изследване, че всеобщо дамите не обичат да вършат секс заран, повода е, че откакто се разсънят имат да решат няколко физиологични казуса и им е неловко да кажат за това на половинките си.

Сутрин обаче концентрацията на тестостерон при мъжете постоянно излиза от нормата, като надвишава междинната дневна норма с един и половина пъти. Но женските хормони дремят съвсем до обяд.

Да, заран мъжете имат страхотна ерекция, която е грехота да не бъде употребена. Самите те обаче постоянно отхвърлят това " утринно упражнение ".

Много мъже в ранните часове са фокусирани върху планирането на деня и другите задания, които би трябвало да отхвърлят в идващите часове.

Сексолозите въпреки всичко са провели изследване и са открили кое е най-хубавото време за правете на секс. Според тях най-продуктивно и най-добре за всяка двойка би било да прави секс сред 11:00 и 17:00 часа, когато действително сме на работа. Тъй че скъпи влюбени, канете се по-често на обяд с половинката и си давайте скритом от този десерт.

Това въпреки всичко би трябвало да се означи, че не е панацея и има ужасно доста фактори, които въздействат на либидото. Преди всичко стоят прочувствените и физическите съставни елементи. Ако човек страда от хронична липса на сън или е получил неодобрение от шефа, е доста едва евентуално да има предпочитание да се отдаде на необуздани пристрастености.

В последна сметка сексът е сетивен въпрос.

Всичко зависи от темперамента и либидото, безапелационни са сексолозите. Някои желаят и могат два пъти дневно, до момента в който други се нуждаят от веднъж седмично.

Експертите поучават да се забавлявате с правенето на секс и тогава ще усетите по-добре, че другите биоритми в леглото могат елементарно да бъдат преодолени, е не просто да се адаптирате към определения и да изпълнявате желанията му против вашата природа, написа jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР