Често в живота ни настъпва момент, когато връзката ни е

...
Често в живота ни настъпва момент, когато връзката ни е
Коментари Харесай

5 признака, че не е дошло време за раздяла

Често в живота ни настава миг, когато връзката ни е в застой или не е същата, каквато е била преди. В такива моменти нормално започваме да се чудим дали не е пристигнало време за разлъка. Днес ще ви представим 5 признака, които демонстрират, че не е належащо да се разделяме с колегата си, а просто е подобен стадий от връзката.

Понякога е доста мъчно в една връзка е човек постоянно да се усеща благополучен, удовлетворен и влюбен, пишат от jenata.blitz.bg. Всъщност, това е просто невероятно! За всичко са отговорни филмите, които постоянно ни показват съвършената и съвършена обич сред двама души, в чиято връзка няма никакви проблеми. Гледаме ги и се залъгваме, че се нуждаем от същите идеални взаимоотношения.

Но в същинския живот нещата са доста по-различни! В действителния живот връзките няма по какъв начин да бъдат съвършени. И е изцяло обикновено от време на време да чувствате, че би трябвало да се разделите с колегата си. Или пък да прекратите връзката вечно.

Дори експертите са на мнение, че е добре понякога да си давате независимост, тъй като това може да помогне за укрепването на връзката посред ви. В връзките ви сигурно ще има напрегнати моменти. И всякога, когато те стартират да се появяват, е по-добре да си дадете някаква независимост. Не е нужно да се разделяте. Не е нужно да приключвате връзката си, а единствено да си дадете малко време, което да прекарвате надалеч един от различен.

Фактът, че би трябвало да извършите пауза, не значи, че би трябвало да скъсате и да сложите завършек на сантименталните си връзки. Това може да е просто една добра опция и за двама ви да разберете по-добре възприятията си. Просто би трябвало да се оттеглите от обстановката, с цел да я осмислите по-добре. Вгледайте се в цялостната картина и не се тормозете от дребните елементи!

Имате проблеми с общуването
В един миг връзките се пренасищат. Когато непрестанно сте дружно, се лишавате от опцията да имате и други ползи. А когато това е по този начин, изчерпвате методите си за връзка един с различен. Една дребна пауза може да ви върне желанието да продължите да развивате връзките си.

Дразните се от обстоятелството, че в миналото сте обичала
Това е изцяло обикновено и се случва във всяка връзка. Малко персонално пространство може да внесе нова вероятност в живота ви. И може да ви направи по-благодарни за връзката ви като цяло.

С неспокойствие чакате опцията да се съберете още веднъж
Ако чакате с неспокойствие момента, в който ще се сдобрите с половинката си, това е знак, че не би трябвало да се разделяте. Това значи, че в действителност желаете да реабилитирате връзките си, даже сега да се нуждаете от малко пространство!

Можете свободно да говорите за това какво се случва с връзката ви
Отличен знак, че към момента имате връзки с някого и не сте подготвена да се разделите с него, е фактът, че и двамата можете свободно да разговаряте за положението на връзката си. Ако и двамата можете да водите зряла полемика за проблемите в връзките си, постоянно има късмет да се помирите. Това демонстрира незаинтересованост и подготвеност да работите дружно за възприятията, които изпитвате един към различен.

Мечтаете да прекарвате времето си сама
Това, че имате сътрудник, не значи, че би трябвало да се отказвате от характерността си. Има доста хора, които усещат, че се задушават във връзката си. Това обаче напълно не значи, че сътрудникът им има виновност. Може би това се случва, тъй като всеки човек се нуждае понякога да остане самичък със себе си. Ако инцидентно чувствате, че се нуждаете от малко успокоение и самотност, обяснете го на колегата си, без да се притеснявате от реакцията му!

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР